Díjaink

A VENTO termékek az igazi gyöngyszemeink – az újítások és a használhatóság kombinációja. Ez a termék pontosan azoknak az ügyfeleknek lett kitalálva akik értékelik a szépség és a kényelem kombinációját. Az idei év különbségei kiemelkedően kielégítőek, hisz nem csak Az év minősége 2017 díjat hanem Az Év ARANY bizonyítványát is megkaptuk.

Az év minősége 2016 és Az év minősége EZÜST bizonyítványa

Ebben az évben is, termékeink és szolgáltatásaink kiemelkedően voltak elismerve vetélytársaink körében. Megszereztük Az év minősége EZÜST bizonyítványát és Az év minősége 2016 címeket. Szeretnénk megerősíteni vezető pozíciónkat, ezért is fejlesztünk és biztosítunk magas színvonalú termékeket.

Az év minősége 2015

A 2015 ös év különleges volt, ügyfeleink újra elégedettek voltak minőségünkkel. De ebben az évben Az év minősége 2015 címen kívül megnyertük Az év minősége BRONZ címet is.

Az év minősége 2014

Megkaptuk Az év minősége 2014 díjat a Kaizen Institute, The European Organization for Quality, Polish Forum ISO 9000 és a „Gazeta Prawna” magazin pártfogása alatt. Az Év Minősége Díj a kreativitásunknak és magasszínvonalú termékeinknek köszönhető. Magas hangsúlyt szeretnénk fektetni az egyéni, nem szabványos hordozók megvalósításának megközelítésre. Ez a díj büszkeséggel és erővel tölt el minket a jövő kihívásaival szemben!

Az Üzleti Hitelesség Arany Bizonyítványa

Hónapokig tartó éleslátó anyagi analízis után, egy anyagilag megbíható cégben találtuk magunkat és megkaptuk Az Üzleti Hitelesség Arany Bizonyítványát. Ez tekintélyes, világszerte elismert és értékelt Dun & Bradstreet Poland (D&B) által. Az Üzleti Hitelesség Bizonyítványa egy biztosíték a megbízhatóságra, stabilitásra a MITKO BALLOON cégben.